lunes, 2 de julio de 2012

Com es pot compartir un fitxer de Excel 2007


Aquesta entrada faig referencia com compatir un fitxer excel en una area de xarxa d'area de treball. Us pot fer servei si teniu un únic fitxer i voleu que moltes persones el pugin actualitzar.

El primer pas que hem de realitzar es: crear, obrir el fitxer Excel que volem compartir, acte seguit em de fer clic al botó office al final del menu d'office tenim una opció anomenada opciones de excel.
Dintre d'aquestes opcions tenim que escollir una que posi centro de confianza, al fer clic en aquesta opció s'obre un petit menú a la nostre detra on ens marca una serie d'opcions, hem de fer servir la que posa configuración del centro de confianza. Si us heu perdut per arribar fins aquí deixo una imatge per deixar més clar el procés.



















Un cop sel·leccionat aquesta última opció esmentada, en surtirá un altre pantalla on ens marca diferentes opcions per escollir, nosaltres hem d'escollir la següent opciones de privacidad.

Quan es fa clic sobre opciones de privacidad teniu tal i com es mostre en la imatge unes opcions a escollir, nosaltres hem de deixar en blanc la que está dintre de configuración específica del documento que es diu quitar información general...

Al acabar li donem al botó d'aceptar i tot seguit hem d'anar al fitxer que hem creat o que volem que sigui compartit.


Un cop estiguem al fitxer ens hem d'anar al apartat revisar i dintre d'aquest apartat trobarem un botó que posa compartir libro, tal i com mostra la imatge següent.






Per últim al donar-li al botó compartir libro s'obre un altre finestreta on li hem de fer clic a la següent opció:

Tot just en acabar de clicar en aquesta opció donem al botó que tenim abaix aceptar.
Amb aquesta configuració realitzada ja podem fer servir un fitxer per varies persones, vereu que si li doneu a guardar, l'altre persona que el té obert li sortirá un missatge que ha sigut actualitzat. I també us passará a vosaltres quan li doneu a desar el fitxer.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario